Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Sporthanddoek met naam (sportincoon)

Prijs: € 11,50

1.326 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Sporthanddoek met naam en icoon
  Sporthanddoeken prima kwaliteit badstof. Wij borduren uw naam, naam van uw sportvereniging of team met daarboven het icoontje van uw sport. De sporthanddoeken zijn 100% katoen en kleurvast. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kiest de kleur van het artikel, de kleur van de borduring, de afbeelding en uw geeft de naam, initialen of de naam van de sportclub door.

Sporthanddoek met naam eigenschappen

  • 100% katoen
  • Badstof
  • 50x100 cm
  • Merk Funnies
  • geborduurde naam en icoon 

Sporthanddoek met naam verzending
Wij verzenden de sporthanddoeken met de pakketpost. Je ontvangt bericht zodra je pakket is verzonden. Het pakket is te volgen met de Track en Tracecode. Afhalen is ook mogelijk.

Sporthandoek met naam levertijd:
Wij verzenden binnen 3 dagen, voor bestellingen met meer dan 10 artikelen kan het leveringstermijn afwijken. U kunt hierover vooraf informeren. Stuur een e-mail naar: marion@borduurservicepunt.nl

Sporthandoek met naam korting:
Voor grotere aantallen bestaat een korting.
0 t/m 4 sporthanddoeken €12,50 per stuk
5 t/m 9 sporthanddoeken €11,25 per stuk
vanaf 10 sporthanddoeken €10,00 per stuk

Bestellen met korting
Om de korting te verkrijgen op de geborduurde sporthanddoeken moeten deze in 1 bestelling geplaatst worden en moet het juiste aantal ingevuld zijn. De korting zal meteen in de webwinkel zichtbaar worden. Dat wil zeggen dat alle handdoek dezelfde kleur hebben en dezelfde sport icoon. Alleen de geborduurde namen mogen afwijken. Alle namen kunt u op 1 regel invullen, gescheiden met een komma. Als u denkt dat dit niet duidelijk over komt mag er ook een aparte mail gestuurd worden naar marion@borduurservicepunt.nl met daarin de namen.

Uw keuze staat er niet bij?
Wilt u uw sporthanddoek(en) in een kleur die u niet kunt kiezen in de winkel? Laat het ons weten, wij doen onze uiterste best om dit toch voor u te regelen! Wilt u een sporthanddoek met een andere afbeelding dan in onze winkel zichtbaar is, laat het ons weten en wij verzorgen het voor u. Dit is geen probleem en kost niets extra's.

Afwijkende levertijd:
Mochten uw sporthanddoeken niet te leveren zijn binnen de standaard 3 dagen levertijd dan stellen wij u daar altijd meteen van op de hoogte. Mocht de langere levertijd voor u niet acceptabel zijn dan kunt u de bestelling altijd kosteloos annuleren.

Sporthanddoeken met logo van club en naam?
Ook dat is mogelijk. Uiteraard wijken de prijzen en levertijden af van de normale sporthanddoeken. Interesse? Vraag vrijblijvend meer informatie op. Dit kan makkelijk via ons contactformulier of via de mail. Je ontvangt snel een geheel vrijblijvende offerte.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Tilburg
(Noord-Brabant, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)