Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Eiwitshake Pro. Snel, gemakkelijk en blijvend afvallen.

Prijs: € 19,95

7.277 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Eiwitshake Pro de eiwitshake voor het eiwitdieet.

"Ben je opzoek naar een eiwitshake met een razendsnelle en uiterst effectieve werking?  Kies dan voor Eiwitshake Pro van 100%Fit.  

Wat is eiwitshake Pro?
Eiwitshake Pro is een uniek eiwitsupplement. Het bevat een combinatie van Wei-eiwit en het langzaam verteerbare eiwit Micellar Casein. Verder is Eiwitshake Pro verrijkt met L-carnitine, voedingsvezels en een mix van vitaminen en mineralen. Eiwitshake Pro bevat minimaal 74% eiwit en heeft een laag vet- en koolhydraatgehalte. Eiwitshake Pro is de beste keus voor tijdens een (eiwit)dieet.

Eiwitshake Pro bevat per shake (25 gram):

  • Slechts 92,8 kcal.
  • 18,5 gram Time-released eiwitmix  (Wei-eiwit en het speciale eiwit Micellar Casein)
  • 375 mg L-Carnitine, een aminozuur die de vetverbranding ondersteunt
  • 1,3 gram voedingsvezels voor een goede darmwerking.
  • Vitaminen en mineralen voor een optimale gezondheid.
  • Slechts 2,9 gram koolhydraten en 1,4 gram vet per shake

Het Eiwitdieet.
Het principe van het eiwitdieet  is om de koolhydraatinname te beperken en de eiwitinname te verhogen. Het lichaam geeft normaal de voorkeur aan koolhydraten als brandstof. Door de koolhydraatinname te beperken, en eiwitrijk te eten zal het lichaam overschakelen op vetreserves als brandstof. Veel mensen die een eiwitdieet volgen, kiezen voor Eiwitshake Pro. Eiwitshake Pro is gemakkelijk in het gebruik en bedoeld om één of twee maaltijden per dag te vervangen. 

Waarom Eiwitshake Pro?
Eiwitten zijn de bouwstoffen van ons spierweefsel. Een tekort aan spierweefsel maakt het verbranden van lichaamsvetten moeilijker. Het eten van eiwitten is van essentieel belang voor het behoud van spierweefsel, door de aanwezigheid van spierweefsel wordt de vetverbranding gestimuleerd. Eiwitshake Pro bevat per dosering 18,5 gram eiwit.

Smaak.
Eiwitshake Pro is heeft een uitstekende smaak en lost zeer goed op. Eiwitshake Pro is verkrijgbaar in de smaken aardbei, banaan en vanille.

Hoe gebruik je Eiwitshake Pro?
Vervang 1 of 2 normale maaltijden door Eiwitshake Pro. Eet daarnaast een gewone warme maaltijd met voldoende groente die niet teveel calorieën bevat. In combinatie met groente en fruit is Eiwitshake Pro een verantwoorde keuze om af te vallen en op gewicht te blijven..
 
Voeg 1 maatschep (25 gram) Eiwitshake Pro toe aan 200 ml – 300 ml* magere melk, sojamelk, yoghurt of gewoon koud water. Neem voor een optimaal resultaat 2 shakes per dag. *Eventueel naar eigen smaak de dosering aanpassen.

Ingrediënten: Instant Wei-eiwit, Micellar Caseïne, voedingsvezel: Inuline, Smaakaroma, L-Carnitine Tartraat, Premix van vitaminen & mineralen (Natrium Chloride, Tri Kalium Citraat, Magnesium Carbonaat, Vitamine C, Niacine, Vitamine E, Panthoteenzuur, Vitamine B6, Vitamine B2, Vitamine B1, Foliumzuur, Biotine, Vitamine B12), Guargom, Xanthaangom, Magere cacaopoeder (smaak chocolade), Bietenrood (smaak aardbei), Sucralose.
 
Afhankelijk van de smaak kan de samenstelling licht afwijken.
 
Allergenen: Dit product bevat: koemelk, lactose, soja en cacao (alleen chocolade).

TIP! Combineer Eiwitshake Pro met Dieetshake pro of Dieetcaps Pro voor een nog beter resultaat.
 
Fitter, slanker en gezonder met het 100%FIT Eiwitdieet.

 

  • www.slankmetshakes.nl/eiwitshakes
Reageer nu!

Contact-informatie

Nutrition4you ( Bedrijf )
15 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Vleuten
(Utrecht, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)