Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Sabai olie huidverzorgende olie met eherische extracten

Prijs: € 7,95

3.376 keer bekeken • Status: Actief

Sabai olie is voor gebruik op de huid en bevat onder andere verzorgende etherische extracten van lotusbloesem, jasmijn en zonnebloem, welke een rustgevende werking hebben. Een flesje Sabai olie bevat 60ml en kan voor diverse doeleinden gebruikt worden.

Massageolie: breng een eerste laag Sabai olie aan op de huid. Deze wordt direct opgenomen. Vervolgens brengt u een tweede laagje aan nu de huid verzadigd is. Deze laag is de perfecte basis voor een ontspannende massage.
Huidverzorging: Sabai olie werkt als balsem voor de huid en kan over het gehele lichaam gebruikt worden om de huid zacht en soepel te maken. Zeer geschikt voor de droge huid. Eén druppeltje geeft al effect en wordt direct opgenomen, waardoor de huid niet vettig aanvoelt.
Bij huidaandoeningen: Uit ervaringen van gebruikers met eczeem, psoriasis en netelroos blijkt dat zij baat hebben bij het gebruik van Sabai olie. De olie dringt door tot de diepere lagen van de huid en verbetert na regelmatig gebruik de conditie van de huid.

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Wellness-Natural-Products (WNP) ( Bedrijf )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Bocholtz
(Limburg, Nederland)
Tel: 0649998353

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)