Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Cellacare Manus Comfort Polsbrace

Prijs: € 39,10

1.437 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

De Cellacare Manus Comfort Polsbrace zorgt voor een goede stabilisatie van het polsgewricht en vermindert de ophoping van het vocht in het bindweefsel. Deze polsbrace is zeer geschikt ter preventie en behandeling van blessures. 

 

De Cellacare polsbandage is zeer geschikt om te gebruiken bij actieve artrose of artritis van de pols. Ook komt de Cellacare Manus Comfort zeer goed van pas bij verstuikingen, peesontstekingen, overbelastingen en als nabehandeling van de polsfracturen na een operatie. De polsbandage voert druk uit op de pols door een combinatie van het zachte materiaal, een halvemaanvormige siliconen kussentje en een stabilisatieband.

 

De Cellacare polsbrace is voorzien van een naadloos speciaal tricot voor de gevoelige duimregio. Daarnaast is het driedimensionale anatomisch gevormd tricot verstelbaar in de ondersteuning door de spalk te verwijderen. De gleuf in de circulaire stabilisatieband en de siliconen pelotte omsluiten de knokkel van de ellepijp en bieden daardoor bescherming tegen een te hoge compressiedruk. 

 

De Cellacare Manus polsbrace is zeer comfortabel om te dragen door het grote aandeel microvezels dat verwerkt is in het materiaal van de bandage. Wij bieden de Cellacare Manus Comfort aan in de maten 1 tot en met 4 voor zowel de linkerhand als de rechterhand. Meet goed uw maat op om de Cellacare Manus Comfort zo effectief mogelijk te gebruiken.

Reageer nu!

Contact-informatie

Bracewebwinkel ( Bedrijf )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Everdingen
(Utrecht, Nederland)
Tel: 0345-642618

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)