Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

sport

24V Boormachine, Slagmoersleutel, Compressor en werklamp voor maar 395,-

Prijs: € 395,-

3.281 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

In verband met overstappen naar Internetverkoop geven wij bij elke aankoop Gratis Shoppen Vouchers weg!

 

Super aanbieding voor de autosporter, auto hobbyist en verder idereen die regelmatig deze machines goed kan gebruiken!

 

De aanbiedings-set omvat;

 

1x 24V Greenworks boormachine in koffer

1x 24V Greenworks 1/2" Slagmoersleutel 327-NM

1x 24V Greenworks Compressor

1x 24V Greenworks Power LED Werklamp

2x 24V Greenworks Li-Ion accu's 2-AH

1x 24V Greenworks snellader

3x Greenworks riemclips

1x Greenworks Bandenspannings-meter/bandenpomp

1x Greenworks Blaaspistool

1x Greenworks Spiraalslang met snelkoppelingen

1x Greenworks Set met verloopstukken tbv diverse lucht aansluitingen

 

Deze complete aanbiedings-set kost normaal al weinig vergeleken met andere topmerken (€ 506,-) nu in deze aanbieding voor maar € 395,- Excl. BTW met als extra een G.S.V ("Gratis Shoppen Voucher")  ter waarde van € 125,-  (Deze kan zelfs nog oplopen, voor de volledige uitleg kijk onder de beschrijvingen van de machines!)

 

Beschrijving 24V Greenworks boormachine;

 

De Greenworks 24 volt accu schroefboormachine type G24DDK2X (voorheen 3700507) is een zeer krachtige accu schroefboormachine. De machine voorzien van een 24 Volt accu, heeft een koppel van 56,5 NM en behoort daarbij absoluut tot de top van de markt.

De machine heeft een metalen tandwielkast, een 13mm Jacobs snelspan-boorkop en een mechanische slipkoppeling met 24 verschillende standen.
De accu schroefmachine wordt geleverd met 2 stuks 2 Ah accu’s. Deze accu’s zijn te gebruiken in alle 24 Volt accu gereedschappen van Greenworks. De laadtijd bedraagt 45 minuten. De machine is ook voorzien van een ingebouwde LED verlichting waardoor u uitstekend zicht heeft op uw werk.


Het ergonomische ontwerp en het geringe gewicht ondanks een 24 volt accu betekent dat de machine uitstekend in de hand ligt maar ook eenvoudig weg te zetten is. De Greenworks G24DDK2X accuschroefboormachine is te gebruiken voor algemeen gebruik in de bouw of tuin, bij installatiewerkzaamheden, bij montage, bij thuiswerkzaamheden etc.

De machine wordt dus geleverd inclusief 2 stuks 2Ah accu’s een koffer en een metalen riemclip waardoor u de machine eenvoudig aan uw riem kunt hangen. Als accessoires kunt u ook gebruik maken van de 4 Ah accu's (Art. Nr. G24B4). Dit betekent een dubbele gebruiksduur.
Het gewicht is 1,7 Kg. Garantie 2 jaar.
Alle 24 Volt Greenworks machines kunt u gebruiken met een 24 Volt 2.0 Ah accu of een 24 Volt 4.0 Ah accu.

 

Beschrijving van de Greenworks 1/2" Slagmoersleutel 327-NM

 

De Greenworks 24 volt accu slagmoersleutel type GD24IW is een zeer krachtige accu slagmoersleutel maar ook ideaal als schroefmachine. De DIGIPRO koolborstel vrije motor zorgt voor 30% extra vermogen en 70% minder trillingen. De machine is voorzien van een 24 Volt accu, heeft een koppel van 327 NM en behoort daarbij absoluut tot de top van de markt.

De accu slagschroefmachine wordt geleverd exclusief accu en lader.

Bij accu slagmoersleutels gaat het om het hoge draaimoment en een hoog aantal slagen. De Greenworks GD24IW zorgt met zijn 4000 slagen per minuut voor een fantastisch resultaat. Bouten, moeren en schroeven in hout, beton of metaal, deze machine levert altijd een top prestatie.
De machine wordt geleverd met een 1/4“ schroefbit adapter die door de aanwezigheid van een “borgkogel” vast geklikt wordt op de standaard op de machine aanwezige ½” as. Dit betekent dat u zonder veel kracht te zetten eenvoudig vele schroeven of bouten probleemloos in elk materiaal laat verdwijnen. Het kost niet alleen minder kracht maar bespaard ook tijd.
Het gewicht is 1,6 Kg. Garantie 2 jaar.

 

Beschrijving Greenworks 24V Compressor;

 

Met de Greenworks 24 volt accu compressor type G24AC (voorheen 4100302) heeft u een krachtige accu compressor met een lange werktijd. De compressor wordt geleverd zonder accu en oplader.

Het grote voordeel van een snoerloze compressor is uiteraard geen verlengsnoeren, geen lawaai en geen brandstof. Dit laatste betekent geen uitlaatgassen en dus ook nog eens milieuvriendelijk werken.

De compressor kan een maximale druk realiseren van 8 bar (115 PSI, 0.7 SCFM /90 PSI). De machine heeft een olievrije pomp en een tank met een inhoud van 2 liter. Er zijn 2 accu’s leverbaar. Een 24 volt 2.0Ah accu (art. Nr. G24B2) en 24 volt 4.0Ah accu (art. Nr. G24B4 deze heeft eigenlijk een dubbele tankinhoud) Beide accu’s kunt u ook gebruiken in meer dan 12 andere 24 volt Greenworks tuinmachines zoals trimmers, bladblazers, kettingzagen etc. In de toekomst komt er ook een grote lijn 24 volt elektrisch gereedschap zoals accuboormachines, slagschroevendraaiers, cirkelzaagmachines etc.

De accu is voorzien van led lampjes welke de hoeveelheid energie aangeven. De laadtijd varieert van 45 (2.0 Ah) tot 90 (4.0 Ah). De compressor wordt geleverd inclusief een 25' slang, universele nozzle, banden nozzle : een blaas pistool met adapter en een opberg tas voor de accesoires) Garantie 1 jaar.

 

Beschrijving van de Greenworks 24V Power LED Werklamp;

 

Met de Greenworks 24 volt accu LED lamp type G24WL heeft u een zeer handige lamp. De lamp werkt op alle Greenworks 24 Volt accu's van 2.0Ah of 4.0Ah. Met een draaihoek van 135 graden kunt u de lamp in 8 standen verzetten. De LED lamp zorgt voor een opbrengst van 100 LM waardoor u een zeer helder zicht op uw werk krijgt. De standtijd op een 2.0Ah accu is 20 uur. Bij gebruik van een 4.0 Ah accu zal dit zelfs verdubbelen.
De Greenworks accu lamp wordt geleverd exclusief accu en oplader en een metalen riemclip waardoor u de lamp eenvoudig aan uw riem kunt hangen.
Het gewicht is 0,8 Kg. Garantie 2 jaar.

 

Voor het gehele programma van Greenworks en andere machines die we leveren kijk op www.depagoes.com , voor meer info stuur een E-mail naar info@depagoes.com of bel naar 06-52562250

- Like & Deel onze FB pagina Depa Goes en ontvang € 5,- aan GSV
- Like & Deel onze FB pagina Greenworks Gereedschappen en ontvang nogmaals € 5,- aan GSV
- Like & Deel onze website www.depagoes.com en ontvang wederom € 5,- aan GSV! 

Dat is toch snel verdiend! € 15,- extra GSV, is geldig voor iedereen, ook voor diegenen die geen gebruik maken van bovengenoemde actie!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Vlissingen
(Zeeland, Nederland)
Tel: 06-52562250

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)