Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

sport

Trainersmap Hockey

Prijs: € 44,95

1.256 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Trainersmap Hockey

Trainersmap Veldhockey
Hoogwaardige lederen map met rits en inhoud

Inclusief 20 gele, 20 rode en 4 zwarte magneten welke gebruikt kunnen worden op het magnetische speelveld links.Dit speelveld is ook beschrijfbaar en afwisbaar met bijgeleverde afwisbare stift. Aan de rechterzijde een speelveldblok met 50 bladen. Voorzien van luxe rondlopende rits. 
In het midden voorzien van ringband houders om uw bladen met aantekeningen ook te kunnen bewaren en meenemen. ook met extra vakjes


SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van Betaalbare Kwaliteit. Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 8719325993813
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: SoccerConcepts
  • SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts1182


Reageer nu!

Contact-informatie

SoccerConcepts ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, BE)
Tel: +31487-572229

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)