Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

sport

Taktiekbord Hockey 60cm x 90cm

Prijs: € 44,50

517 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Taktiekbord Hockey 60cm x 90cm

Taktiekbord Hockey 90cm x 60cm - incl. 36 gekleurde magneten en stiften

Het bord is voorzien van 2 draag ogen aan de achterzijde waarmee het bord ook aan de wand kan worden opgehangen. Met draaggootje voor toebehoren als stiften en wisser. Inclusief 2x 18 magneten, wisser en afwisbare stift.

.
SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van Betaalbare Kwaliteit. Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: SoccerConcepts
  • SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts1180


Reageer nu!

Contact-informatie

SoccerConcepts ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, BE)
Tel: +31487-572229

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)