Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

sport

Bedankje trainer (kampioen)

Prijs: € 9,95

263 keer bekeken • Status: Actief

Bedankje trainer
Deze kampioenshanddoek is niet alleen een leuke sportprijs, het is ook nog een zeer bruikbare prijs voor de trainer en een mooi aandenken. Een handdoek met een geborduurde medaille en daaronder de tekst: Kampioenstrainer. Voor trainers die helaas geen kampioen zijn geworden kunnen wij de titel aanpassen in toptrainer.

Bedankje trainer eigenschappen
-afmeting 50x100 cm
-Badstof
-100% katoen
-vast item-->medaille
-regel onder de medaille: kampioenstrainer

Bedankje trainer borduring
Deze handdoek heeft altijd dezelfde afbeelding en daaronder de tekst kampioenstrainer, als je de tekst kampioenstrainer aangepast wil hebben in b.v. Toptrainer of Bedankt trainer kun je dat doorgeven in een mailtje of in het opmerkingen vakje dat je tegenkomt bij het invullen van je gegevens. Er kan ook een naam onder de tekstregel worden aangebracht, deze naam kun je invullen bij tekstregel 2.

Bedankje trainer verzending
Deze handdoek zal met de pakketpost worden verzonden via Postnl. Je ontvangt een Track en Tracecode en kunt op deze manier je pakket volgen. Het is ook mogelijk je bestelling af te komen halen in Tilburg. 

Bedankje trainer levering
Bij deze handdoeken is het aantal kleuren dat u kunt kiezen beperkt. Dit zijn de kleuren die altijd voldoende op voorraad zijn. Wil je toch een andere kleur? Informeer dan gerust wat de mogelijkheden zijn. Deze handdoek valt onder het standaard leveringstermijn 'Binnen 3 dagen verzonden'. Als deze handdoek in combinatie met de kampioenshanddoeken voor het hele team verzonden moet worden zal deze gelijk met die handdoeken worden geleverd.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Tilburg
(Noord-Brabant, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)