Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Hardloopvest Geel - Reflecterend vest

Prijs: Niet van toepassing

278 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Nince Hardloop Verlichting Van Hoge Kwaliteit USB Oplaadbaar (Geel) - One Size Fits All - Hardloopvest Geel - Reflecterend vest

 

Productbeschrijving

Zorg ervoor dat je veilig bent tijdens het hardlopen of andere activiteiten in het donker! Met de hardloop verlichting van Nince ben je zichtbaar voor andere weggebruikers. De krachtige LED verlichting verlicht je directe omgeving goed, hierdoor zie je waar je loopt en voorkom je blessures. Het waterdichte hardloopvest is USB oplaadbaar en is door zijn reflecterende strepen ook een veiligheidsvest in het donker.

Veiligheid
Voor je eigen veiligheid en die van andere weggebruikers doe je er verstandig aan om hardloopverlichting aan te schaffen. Ook in de donkere periode wil je graag sporten. Op de achterkant van het hardloopvest zit een rood verlicht driehoek die dient om andere weggebruikers te waarschuwen dat jij aan het sporten of wandelen bent. Het vernieuwde model van de hardloop verlichting beschikt over reflecterende strepen op de elastische band, wanneer een fiets of auto met zijn verlichting daar overheen schijnt ben je nog zichtbaarder voor hen.

Lichtgewicht
Tijdens het sporten wil je natuurlijk geen zwaar vest dragen. Daarom is het vest zo laag mogelijk in gewicht, zodat je hem nauwelijks voelt.

Verstelbaar
Het vest is makkelijk te verstellen door middel van de verstelgespen. Zo is hij passend voor iedereen.

Nince Hardloopvest
Reflecterend vest
Waterdicht
Veilig en comfortabel
200 lumen
Meer dan 5 uur te gebruiken
One size fits all !
Op maat te maken met gespen
Eenvoudig aan te trekken dankzij een clip sluiting

Usb oplaadbaar
Geen losse batterijen meer, dit hardloop vest is volledig USB oplaadbaar. Door het meegeleverde USB snoer kun je het hardloopvest opladen in tijden dat je het vest niet gebruikt. Na de accu volledig opgeladen is, gaat de verlichting maar liefst 5 uur lang mee. Hierdoor is het een erg duurzaam product.

Specificaties:
• Kleur: Geel
• Inhoud: 1 hardloopvest 1 usb oplaadkabel
• Afmetingen: 10 x 7 x 1 cm
• Gewicht: 100 gram
• Te gebruiken als: Hardloop verlichting, wandel verlichting, mountainbike verlichting kampeer verlichting, outdoor verlichting.

Wordt ook gezien in het donker met het superhandige LED vest van Nince

Kwaliteits garantie:
We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!

 

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=18507&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fnince-hardloop-verlichting-van-hoge-kwaliteit-usb-oplaadbaar-one-size-fits-all-hardloopvest-geel-reflecterend-vest%2F9300000123205731%2F&name=Nince%20Hardloop%20Verlichting%20Van%20Hoge%20Kwaliteit%20...

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rotterdam
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 4
  • 2 / 4
  • 3 / 4
  • 4 / 4

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)