Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

46 landen op 1 microSD van 16 gigabyte voor iedere Garmin GPS

Prijs: € 37,50

1.221 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Let op: pas op voor verkopers die u vooraf laten betalen en die garanderen dat een kaart werkt. Dit is door gebrek aan kennis lang niet altijd het geval. Ze kopieëren helaas zelfs mijn advertentie. 
Bij mij mag u na ontvangst eerst een dag testen en dan betalen.

 

De goedkoopste en meest gedetailleerde Topo Europa:

 

Een mooie gps zoals een E-trex, Dakota, Oregon, Montana etc. maar ook een toestel zoals de Nuvi of de Zumo, is pas compleet als er een goede gedetailleerde kaart in zit. Gebruikers van deze gps apparaten beleven pas echt veel plezier aan wandelen en fietsen of motor- en autorijden als ze zien waar ze zijn, waar ze heen gaan en wat de mogelijkheden in de omgeving zijn. Daarom is de Topo Europa kaart een prachtige aanvulling op uw eigen gps-apparaat.

 

Topo Europa, routerend en met alle 46 landen van europa op 1 kaart! Geleverd op 16 gigabyte kaart die in elke huidige gps werkt. Inclusief de verzendkosten. Zeer gedetailleerd met een schaal van 1 op 20000. De voordeligste keus in plaats van allerlei losse kaarten! Slechts 37,50 euro inclusief verzending. Ook geschikt voor Basecamp!

 

Geschikt voor alle Garmin handheld-modellen met kaartfunctie. Deze kaarten zijn plug en play dus ze werken meteen zonder unlock-of ontgrendelingscode. Op basis van gebruiksgemak: gewoon in uw gps stoppen, kaart selecteren in het kaartmenu en dan kunt u meteen op pad!

 

Voor: Oregon serie (450, 500, 550, 600, 650, 700, 750), Gpsmap serie (62, 64, 66), Etrex serie (20, 25, 30, 35), Dakota 20, alle Montana's en alle Monterra's.

 

Betalen na ontvangst dus zonder risico!

Mail naar: gijsbertwillibrord@gmail.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Ede
(Gelderland, Nederland)
  • 1 / 2
  • 2 / 2

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)