Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Feinwerkbau 300 S 12-1982

Prijs: € 375,-

1.035 keer bekeken • Status: Actief

Zeer mooi wedstijdgeweer van de Duitse firma Feinwerkbau.

Betreft hier één van het laatste modellen van de 300-S die in het jaar 1982 gemaakt werden, om precies te zijn in de maand December 1982, is ook aan het srienummer te zien.

Dat wil niet zeggen, zoals sommige mensen lezen, dat dit geweer niet een van laatste is want ze zijn tot 1992 in verschillende modellen gebouwd met steeds kleine veranderingen en houtwerk (kolf).

Aan het einde van de loop geen verdikking meer, dit is puur voor uw informatie welk model u koopt. En lees dit niet verkeerd want sommige denken dat dit HET laatste model is van Feinwerkbau, niet dus !

Geweer ziet eruit als nieuw en schiet op 10 meter gat in gat, mits je de schiettechniek beheerst. Maar ook om het schieten te leren is dit het juiste geweer.

Fijn geweer om bv. te schieten in een tuin van 8 tot 10 meter zonder al te veel lawaai of op een vereniging en met wedstrijden.

Trekkerdruk is instelbaar, staat nu op zéér lichte druk wat ik persoonlijk fijn schieten vind maar je kunt de trekkerdruk ook zwaarder instellen.

Verder zit onder de kolf een T-rail waar je bv. een handstop of geweerriem in kunt schuiven, waarvan ik een originele riem niet heb wel van een ander goed merk maar dan wordt de prijs wat hoger.

Een tweepoot is ook een optie want het gweer is nogal zwaar.

Met de zijspanhendel, die zeer licht loopt, hoef je niet veel kracht te zetten om het geweer te spannen en tevens te laden met een 4,5 mm. kogel naar keuze,meestal van een goede kwaliteits diabolo.

Verder is het geweer terugslagloos dus je merkt niks in je schouder tijdens het schot, wat ook prettig schieten is.

Het geweer wordt verkocht omdat ik ná 50 jaar stop met het schieten van vintage (veer) buksen.

 

Prijs staat staat vast i.v.m. de nieuwstaat van het geweer.

 

Soms moet u wachten op een antwoord omdat ik steeds druk bezig ben.

Het geweer kan opgehaald worden in Nijmegen ( Nederland) maar ook verzenden is een optie, kosten en risico transportschade zijn voor de koper.

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Nijmegen
(Gelderland, Nederland)
Tel: **********
  • 1 / 9
  • 2 / 9
  • 3 / 9
  • 4 / 9
  • 5 / 9
  • 6 / 9
  • 7 / 9
  • 8 / 9
  • 9 / 9

Biedingen

Naam Contact
Antoon 350,-

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)